Sivut

lauantai 3. maaliskuuta 2012

...overdose

Olen riutunut viime viikon kuumeessa ja flunssassa. Sairastaminen on kurjaa, mutta yksi positiivinen seuraus sillä on: turhat rönsyt elämässä erottuvat paremmin, ja niitä tekee mieli karsia pois. Yleensä se johtaa pyhiin lupauksiin elämäntapojen parantamisesta, ja ainakin väliaikaisesti niiden toteuttamiseenkin.

Nyt tuntuu, että olen saanut myös jonkinlaisen yliannostuksen sisustusasioista. Ainakin tämä sisustamisen suunnittelu tuntuu vaativan jonkinlaista terävöittämistä ja olennaiseen palaamista. En oikeasti halua kiintyä materiaan, tai pitää designvalaisimen hankkimista kovinkaan merkittävänä saavutuksena. Buddhalaiset sanovat, että kaikki on väliaikaista ja katoavaa, ja niihin pitäisi osata suhtautua juuri siten. Hankkiessaan kalliin lasimaljakon, tulisi ajatella sitä jo rikkoutuneena, koska jonain päivänä se väistämättä rikkoutuu. Siten voi hyväksyä sen olemassaolon väliaikainen luonteen.

Luultavasti palaan samoihin vanhoihin designvalaisinpostauksiini viimeistään parin viikon päästä, mutta nyt fiilis on niin valaistunut, että sen kunniaksi vain tämä mandala:



Levollista mieltä viikonloppuusi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti