Sivut

tiistai 26. kesäkuuta 2012

...and counting

En tiedä, missä mun aika on kulunut, mutta ei selvästi ainakaan blogia päivittäessä. Jotain on saatu raksalla aikaan, mutta ei sekään kaikkea selitä. Jonnekin on kadonnut päiviä, tai viikkojakin ehkä. Joka tapauksessa muuttoon on enää muutama viikko aikaa, ja talossa näyttää... no... näyttää hyvin keskeneräiseltä. Ehkä jopa epätoivoiselta.

Kärsivällisyyteni, sekä energiani sen ykköskerroksen lattian kanssa alkaa olla vähissä. Olen useaan kertaan, eri vaiheissa sanonut miehelle, että jos olisin vain tiennyt millainen homma tuossa lattiassa on, niin meille ei sellaista tulisi. No okei, hapotus ei ollut suurikaan homma, mutta tuota ainetta en halua nähdä silmissäni enää koskaan, meille selvisi vasta jälkeenpäin 'myrkyn' todellinen laatu. Liekö tuota edes saisi myydä?

Viime päivinä on sitten lakattu lattiaa kaksikomponenttisella epoksilla, ja ihmetelty kuivuuko se ja jos niin milloin. Tältä lattia näytti eilen aamulla, yhden lakkakerroksen jälkeen:


Pelkäsin jo välillä, että siitä tulee vihreä (epoksilla lakattu lattia saattaa alkaa vihertämään kun aineet reagoi keskenään, että tiedoksi vaan), tai liian kinuskinruskea (toinen vaihtoehto värimuunnokselle on ruskehtaminen, tiedoksi vaan sekin), mutta onneksi tuo happovärjäys hieman auttaa asiaa ja 'mustentaa' lattiaa. Mielikuvissani siinteli aavistuksen enemmän musta lattia, mutta olen ollut ihan ilahtunut tuonkin lopputuloksen nähdessäni. Väri on siis tummanruskea, mustahkoilla laikuilla.

Lähdin töistä tänään hieman aiemmin, mutta koska toinen lakkakerros ei ollut vielä kuivunut, ei ykköskerrokseen ollut mitään asiaa. Eikä mulle kellarissa ollut hommia. Ajattelin siis käväistä Starkissa. "Käväistä" muuttui pitkäksi haahuiluksi, ja jonotteluksi mm. maalitiskillä ja rakentajapalvelussa. Haahuilusta oli tällä kertaa jotain iloa, tein tapettien poistopisteestä ihan kivan löydön, kolme rullaa Decor Maisonin hopea-mustaa lintutapettia, tätä:



En ollut aivan tuota suunnitellut, mutta söpöhän tuo on kuin mikä, ja sopivan elegantisti rouheakin. Nyt sitten vaan valitaan mille seinälle tipuset liisteröidään. Oikein hyvä vaihtoehto olisi joku tyttöjen huoneista, mutta jos siihen päädyn, niin täytyy valita sitten kaikille sama "äiti valitsee tapetin"-linja, ja antaa heidän vaikuttaa johonkin muuhun asiaan, keksis vaan vielä että mihin. Jos ei tyttöjen huone, niin ehkä kellarin käytävän seinä, olkkarin yksi seinä, tai ehkä jopa ruokailutilan seinä. Eikun ei... ei ruokailutilan seinä kuitenkaan.

Paljon terkkuja lukijoille ja kanssabloggaajille <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti