Sivut

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

...neverending tasoitus, ja jotakin valmista!

Olen taas tänään tasoittanut. Ja pohjamaalannut. En tiedä koska tuo ihanuus loppuu, vai loppuuko ikinä. Suunnittelin jo viimeisen -sitten hamassa tulevaisuudessa- tasotuskerran kunniaksi ostavani samppanjaspudelin, mutta heti perään ehdin miettiä, että ehkä sitä ei kuitenkaan tiedä viimeiseksi. Kun aina jostain ilmestyy uutta tasoitettavaa: on kotelointia, seinänpätkää, ja otsalautaa. Eikä siinä mitään, tasoittelu on ihan ok (hiominen ei ole), etenkin harkkoseinän tasoittaminen, lähinnä siitä syystä että kiviseinätasoite on paljon miellyttävämpää käsitellä ja hioa kuin kipsilevytasoite. Vaikka puutaloa rakennammekin, niin harkkoseinien tasottamista on ollut kellarissa, ja nyt viimeiseksi porraskäytävässä, jonne "on valmistunut" ihan viime viikolla betonista valetut portaat:

siinä on rouvalle vielä vähän tekemistä pinnoitusten osalta...


Okei, tässä vasta portaiden alaosa, loppupätkä valmistui eilen, ja kyllä onkin ollut messevää tallustella kellarikerrokseen sisä- eikä ulkokautta!

Tasotuksen ja maalaamisen lisäksi olen perehtynyt myös laminaatin asennukseen. Se olikin yllättävän helppoa ja miellyttävää hommaa, hra rakentaja oli ostanut meille laminaattileikkurin, jolla palan katkaisu kävi helposti ja nopsasti. En mä erityisen rakastunut laminaattiin ole, mutta kellariin ei nyt yksinkertaisesti vain ole mahdollista tai järkevää hankkia mitään puulattiaa, joten kaikenlaisiin kompromisseihin on vain opittava olemaan tyytyväinen.

Jos pelkästään ulkonäkö ratkaisisi, niin laminaatti olisi ihan kelpo vaihtoehto. Tähän bauhausiin halpislaminaattiin olen ihan tyytyväinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti