Sivut

maanantai 6. helmikuuta 2012

...harakka laattakaupassa


Pukkilassa on tällä viikolla -30% kaikista laatoista. Sattui sopivasti suunniteltu vapaapäivä tälle päivälle, ja vaikka auto jumahti menneiden pakkasten ansiosta pihaan, lähdin silti kierrokselle paikalliseen rautakauppakeskittymään, mutkien kautta bussilla. Mutta koska on vapaapäivä, niin minnekäpä minulla kiire olisi.

Lattiasta tulee siis musta, sitä ei enää muuteta koska laatat on jo hankittu. Kävin ensin Kaakelikeskuksessa, jossa palvelu oli tuttuun tapaan loistavaa, mutta mikään laatta ei ihan täysin sytyttänyt. No, se metallinhohtoinen yksi siellä oli, mutta mitä siihen kaveriksi? Yhtä harmaata pitkänmallista katselin, ja niistä sain tarjouksen. En harmi kyllä voinut autottomuuden vuoksi ottaa mukaan näytelaattoja.

Sitten Pukkilaan. Zoomasin taas ne mustat peruslaatat läpi, ja sitten löysin ihania metallinhohtoisia, kirjavia 50x50 laattoja, mustan hopeisilla 'ruuduilla', ja kokonaan hopeisen. Tuossa on se hopeinen:




Reflex designs/silver naturale 






Itse asiassa minusta se näytti kaupassa, ja näyttää noissakin kuvissa hieman beigeen vivahtavalta hopeiselta. Oikein kaunis sävy. Mutta onko kuitenkin liian beige?

Musta oli puolestaan tällainen:

Reflex designs/black naturale



Laattojen pinnassa on hauskaa ympyräkuviointia. Ihastuin noihin molempiin, mutta ainakin kaupassa näytti etteivät ne oikein pelkän mustan peruslaatan kanssa sovi, valkoinen tuntui jotenkin paremmalta vaihtoehdolta. Mikä on tietenkin ihan hyväkin, koska valkoisia peruslaattoja on huomattavasti laajempi valikoima, ja hinnatkin mustia alhaisemmat. Mutta matta vai kiiltävä valkoinen? Sileä vai raidoitettu? Starkista saisi perusvalkoista 20x25 laattaa hintaan 9.90€/neliö. Pukkilan tarjouksen kanssa hinta olisi noin 15€/neliö. Ero ei ole suurensuuri, joten ehkä täytyy vertailla sävyä. Noilla erikoislaatoilla hintaa oli 60,80€/neliö, joten alennuksen kanssa hinta on hiukan alle 43€.

Kaupassa tuntui, että olisin voinut tehdä tilauksen samantien... mutta olen huomannut ihastuvani herkästi ensisilmäykseltä kaikkeen kiiltävään, joten paree miettiä edes muutama päivä :)  Hyvällä tuurilla saan noista näytepalat vielä tällä viikolla, joten voisin käydä mallailemassa raksalla niitä livenä.

Nyt kun katselen noita kuvia, niin pidän ehkä enemmän tuosta mustasta. Hmm...








2 kommenttia:

  1. Löysin modernin puutalon kautta blogiisi, ja olikin niin samanhenkisiä pohdiskeluja, että liityin lukijaksi.

    Liitän blogisi myös seuraamieni blogien joukkoon.

    Tsemppiä raksaamiseen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ja tervetuloa! Blogisi onkin mulle tuttu ;)

    VastaaPoista