Sivut

lauantai 2. kesäkuuta 2012

...raksa goes industrial

Tämä päivä on vietetty lattiahiomakoneen kahvassa. Alkuongelmien (ensin ei ollut sähköjä, sitten havaittiin että eilen vuokrattu kone ei muuten vaan toimi) jälkeen päästiin hiomaan, pääasiassa niin että minä sillä iisimmällä laitteella 





vähän niinkuin tämä, mutta ei kuitenkaan juuri tällainen...
 ja hra rakentaja konttaili seinänvierustoja hioen sellaisella käsihiomakoneella, jossa oli timanttilaikka, sillä olisi saanut helposti mukavia vekkejä lattiaan kuin lattiaan. Kutsuimme sitä helvetinkoneeksi, enkä minä uskaltanut koskea siihen lainkaan, mutta tuolla isolla lattianhiomakoneella oli ihan hauska työskennellä, siinäs kun vaan seisoskeli ja ohjaili konetta. Kovin on hidasta puuhaa. Mutta ihanaa tehdä jotain, joka tulee näkymään valmiina pintana!

Yritin ostaa aamupäivällä rautakaupasta tasoitetta, jolla tekisin (sitten joskus) pikkuvessan kolme seinää. Mutta myyjä tiesi kertoa ettei se kysymäni tasoite (vetonit v+, joka on vh:n uusittu versio) sovellu kipsilevyseinään. Syystä että kipsilevy joustaa, tasoite ei - ja tästä syystä tasoite voi murentua. Tuon kyseisen tasoitteen olin napannut vanhasta deko-lehdestä, eikä vetonitillä ole kipsilevylle soveltuvaa samanväristä tasoitetta, tai ainakaan kyseinen myyjä ei juuri osannut sanoa. Täytyy keksiä suunnitelma b.

Loppuun vielä industrial-henkisiä inspiskuvia.

http://www.styleathome.com/homes/interiors/our-25-favourite-interiors-of-2010/a/33630/17

http://houseofdesign.net.au/stylish/industrial-20th-century-chic-design-goes-suburban-downtown-edgy-style/



http://www.housetohome.co.uk/room-idea/picture/black-and-white-kitchens-10-of-the-best/5

Katseltiin muuten noita ikean baarijakkaroita livenä jollain ikeareissulla. Lapset ihastuivat (koska ne pyörivät), hra rakentaja ei. Minä tykkäisin!

http://www.interiorholic.com/rooms/kitchens/industrial-kitchen-design-ideas/


http://www.gloria.fi/artikkeli/lehdet/uusimmat_lehdet/glorian_kodissa_toukokuussa


Tämä Glorian kodissa esitelty asunto oli kokonaisuudessaan hieno!

1 kommentti:

  1. Upeita kuvia! Mekin harkittiin uuteen kotiimme noita Ikean jakkaroita, mutta kun testattiin ne viime Ikean-reissulla, tuntuivat aika kiikkeriltä. Ukonäkö kyllä on kiva :)

    VastaaPoista