Sivut

maanantai 14. toukokuuta 2012

...ei sittenkään tasoiteseinää

Keittiön välitilaseinän materiaalin ja värin arvonta jatkuu. Seuraavana arvotaan väri, ja tämänhetkisen näkemyksen mukaan siinähän se sitten onkin. Että ihan vaan väri, niinku meinaan maali! Ja välitilan kohdalle sitten lasia suojaksi. Oli jo välillä rajujakin betoni-/tasoiteseinävisioita, mutta koska päätettiin jättää liesituulettimen putki rouheasti ja nopeasti vaan eristämättä+koteloimatta, niin ehkä tulee liikaa industrialhenkistä kontrastia, jos seinäkin vielä on sitä ihteään. Kun lattia sentäs jo on betonia. Nyt vaan sitten se väri. Ehkä Tikkurilan kalsiitti:


Tai se voisi olla vieläkin tummempi. Tuo 487-sarja on kiva, huomasin sattumalta valikoineeni koko sarjan suosikkeihini kun värilastuja valkkailin raksalla pitkään ja hartaasti.

Ja vielä malliksi kuva siitä liesituulettimen putkesta...


No toi on hieno, jos siitä meidän toteutuksesta ei tule siedettävä niin voihan sen sitten joskus eristää ja koteloida. Jos viitsii ja jaksaa. Mutta mikä parasta - keittiö tulee 5.6, ja ennen kaapistojen asennusta seinien olisi hyvä olla valmiina, ettei sitten tarvi suojailla... hui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti