Sivut

maanantai 21. toukokuuta 2012

...eteinen alkaa hahmottua. Sekä: sittenkin valkoista!

Pähkäiltyäni riittävästi tuota seinien yleisväriä (olin ajatellut, että se voisi olla vaaleanharmaa), päädyin lopulta takaisin valkoiseen. Turvalliseen, helppoon valkoiseen, niinhän... Olen useammastakin blogista lukenut tikkurilan paperi-sävystä, jonka väitetään sopivan kelmeiden ikkuna- ja ovivalkoisten kaveriksi. Uskon mielelläni, vai pitäiskö tätäkin ostaa kuitenkin pikkupurkki ensin, ja kokeilla seinään? Toisaalta miksi yrittää keksiä pyörää uudelleen.

Eteinen on talon pimeimpiä paikkoja. Toiselle seinustalle tulee parimetrinen liukuovikaapisto, ja liukuovien ulkonäköasiassa en ole päässyt juuri minkäänlaiseen lopputulokseen. Paitsi nyt, kun keksin että kehykset voisivatkin olla mustat, ja ovet peiliä. Jaettuna kolmeen osaan. Yritin etsiä kuvaa mutta en onnistunut löytämään yhtäkään edes sinnepäin olevaa, vaikka idea ei nyt ole kovin monimutkainen.

Liukuovikaapiston vastapäiselle seinälle tulee kuraeteinen, jonka eteen niinikään pitäisi kehitellä ovi. Ei kuitenkaan samanlainen liukuovi kuin kaapistoon, se olisi jo liikaa. Ja mikä onni, että satuin törmäämään Valkoisen Harmajan vaneriseen diy-liukuoveen, joka on ihanan eleetön, ja aivan nerokasta, että sen voi naamioida maalaamalla seinän väriseksi. Suville kiitos postauksesta! Lainaan tähän kuvan ovesta



Mieskin vaikutti vakuuttuneelta ovesta, joten ehkäpä askartelemme sellaisen.

Ja sittenpä eteiseen ei mahdukaan muuta kuin pieni penkki ja avaintaulu, jotka tulevat tuohon liukuoven jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti