Sivut

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

...soudanhuopaan...

No nyt on soitettu Tikkurilan maalilinjalle (onko vähän hienoa, että on tuollainen ilmainen palvelu!), ja kyselty keittiönkaappiin sopivaa sävyä, ja kyllä sieltäkin Paperia ehdotettiin. Paperi on puhtaimpia valkoisia, siihen tulee vähemmän sävypastoja kuin joihinkin muihin sävytettyihin valkoisiin, joten sopii paremmin monenlaisten valkoisten kanssa. Hyvähyvä :)  Jos seinät on tarkoitus saada valmiiksi ennen keittiön asentamista, niin en voikaan kokeilla sävyä livenä pienestä purkista, joten ostoslistalle:

- 18 litran ämpäri Paperia

Sain myös suosituksen Laastia harmaammasta ja vaaleammasta sävystä, täytyy käydä katsomassa ne jossain kaupassa. Ovat G499 ja H499. Kalkkia (F484) on kuulemma paljon käytetty yleissävynä, joten jos vielä päädyn johonkin muuhun yleissävyyn kuin valkoiseen, niin tuossa on jo kolme ehdokasta.

Kysäisin samalla onko keinoa käsitellä lieden taustalle mahdollisesti tulevaa tasoiteseinää jollain maalilla niin, että sen pystyy pyyhkimään - ja minulle kerrottiin maalista nimeltä Luja.


Tuota on näköjään himmeänäkin, joskin arvaan että hra Rakentaja järki-ihmisenä haluaisi sen olevan kiiltävämpää=helpommin puhdistettavaa. Tää on arvatenkin jotain sikahintaista, mutta toisaalta vaihtoehtona on lasilevy välitilaan, mikä ei sekään ihan ilmainen taida olla, joten... Seinä pitää pohjustaa akrylaattipohjamaalilla (luja tai varma).

Oliskohan se välitilaseinä kuitenkin sittenkin sellainen maalattu tasoiteseinä?


ps. tää mun teksti vaikuttaa tikkurilan mainokselta, jos maalifirma haluaa maksaa tästä niin tilinumeroni saa pyytämällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti