Sivut

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

...sittenkin jotain muuta kuin koivutapettia

Olen nyt niin kauan kuin muistan (muistini ulottuu noin 3-4 kuukauden päähän) haaveillut keittiön välitilaan siitä koivutapetista. 

siis tästä...
Mutta nyt on mieleen alkanut hiipiä muitakin ajatuksia. Keittiöstä tulee valkoinen, vetimetön. Tasokin on valkoinen. Kylmälaitteet valkoiset, liesituuletin piilotettu kaappiin, vain uuni ja mikro, sekä liesitaso tuovat tilaan jotain muuta väriä kuin valkoista. Eikä siinä mitään, valkoinen keittiö on kaunis. Mutta.

Pitäisihän sen perheenkin sopia sisustukseen. Kantavana ajatuksenani on ollut koko ajan, että kodista ei voi tulla 'liian hienoa', sellaista johon räiskyvä perheemme ei sovi. Keittiö ei siis voi olla minimalistinen täysvalkoinen ihanuus, vaan sinne on tuotava särmää jotenkin, jotenkin vielä voimakkaammin kuin tuollaisella herkällä koivutapetilla. Joten.

Välitilaseinälle tulee nyt sitten joko
a) harmaa (siis joku mudanvärinen) maali +lasi välitilaan 
tai
b) laasti, ihan jostain mudanvärisestä tasotteesta (voikohan tasoitteita muuten värjätä?), ja saunasuoja tms siihen välitilaan ja etenkin keittotason kohdalle. 

Rouheutta on saatava!

Kyllä mä tosta koivutapetistakin edelleen tykkään: koivut ovat ihania ja mikä tahansa metsä on sielualepuuttavan ihana! Ja toisekseen puutaloon olisi kiva sitä puutakin tuoda sisälle. Mihinkähän sitä koivutapettia sitten laittais? Ehkä ruokailutilaan. Olkkarin seinä olis yksi vaihtoehto, mutta ei ehkä sittenkään. Siellä on nimittäin kolme kivaa, isoa ikkunaa, joista näkyy metsämaisema, eikä sille ehkä tarvita kilpailijoita tapetista. 

2 kommenttia: