Sivut

tiistai 31. tammikuuta 2012

...laattapohdintoja ja yksi hankinta

Flamant negro
Kävin tänään katselemassa kylpyhuoneeseen laattoja. En osaa nyt ajatella muuta kuin mustaa. Ylläoleva mustapohjainen, kiiltävä laatta on vahvana ehdokkaana kylppärin tehosteseinäksi. Tässä vielä (vähän huono) referenssikuva siitä isompana pintana:


Lattiaan tein jo hankinnan: K-raudassa oli halvennuksessa karheapintainen musta tavis 10x10-laatta, hintaa oli 15,90/neliö, joten olivat halvimpia mustia lattialaattoja joita kierroksellani löysin. Sileä laatta olisi kyllä väriltään 'mustempi', mutta halutaan karheita jottei tule päävammoja (ainakaan ihan niin helposti). Valitsin mustan sauman. Ajattelin että loput seinät voisivat olla sitten tavallista mattamustaa laattaa, Pukkilalta löytyi Ruoko (kuvassa tosin viivapintainen versio):



Ja kyllä minä vielä niitä jokikiviäkin haluaisin. Sellaisena 20 cm leveänä 'boordina' lattian toiseen reunaan. Valkoisia. Vai onko se jo liikaa? En myöskään vielä tiedä, olisiko tehosteseinä mieluummin suihkuseinä vai vastapäinen? Entä minkävärisellä saumausaineella nuo seinät saumataan? Onko oikeastaan muita vaihtoehtoja kuin musta ja valkoinen? Tehostelaattaan voisi paremmin sopia valkoinen. Olisiko tavislaatoilla sitten musta sauma?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti