Sivut

lauantai 21. tammikuuta 2012

...tapettia

Keittiöstä on näillä näkymin tulossa täysvalkoinen. Vetimettömät laatikostot, yksi korkea seinä,  yksi normiseinä ylä- ja alakaapeilla, sekä yksi ikkunaseinä jossa pelkät alakaapit. Ja niemeke, jonka takana ruokailutila. Ruokailutilan pidempään seinään, sekä mahdollisesti keittiön yhteen seinään olin ajatellut tapettia. Sille on pari kriteeriä: neutraalit sävyt - mustaa-valkoista-harmaata. Kuvioinniltaan aika selkeä, ei mitään kovin romanttista eikä graafista. Cole&Sonin woods on ihana, mutta haluaisin vähän jotain elävämpää. Löysin tällaisen koivutapetin:

gray birch tree wallpaper

Ihana! Täyttää kaikki kriteerit täydellisesti. Löysin tämän netistä, mutta k-raudassa oli yksi tapetti joka on erehdyttävästi samannäköinen, ja johon siellä ihastuin. Ja kännykkäkuvaan verrattuani: sama tapettihan se!

2 kommenttia:

  1. Hieno tapetti, love this!! Se toinen koivutapetti on ollut jo niin paljon kaikissa sisustusmagasiineissa ja muualla kuvissa, ettei tunnu niin uudelta ja huipulta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista Sopuli :) Ihan totta. Tuo on muuten vinkeän 'melkein aidon' koivikon näköinen kun katsoo kauempaa.

    VastaaPoista