Sivut

lauantai 21. tammikuuta 2012

...master bathroom

Tuli vaihteeksi positiivinen mutka vastaan raksalla, ja kellari näyttäis valmistuvan suunniteltua aikaisemmin. Ilmeisesti minun tehtäväni on seuraavaksi keskittyä kellarissa sijaitsevan saunaosaston suunnitteluun. Talossa kun kuulemma pitää olla peseytymistilat jotta saa virallisen muuttoluvan (ja onhan siellä toki kivampi asuakin jos pääsee suihkuun), ja ilmeisesti keskitymme saamaan ne valmiiksi ensin kellariin.

Kellariin tulee putkimaisesti sijoitettuna pukuhuone, josta kulku pesuhuoneeseen, josta kulku saunaan. Ovet sijaitsevat seinän keskikohdalla, ja putkimaisuudella tarkoitan sitä että jos seisoo pukuhuoneessa ja molemmat ovet ovat auki, niin näkee saunan takaseinän. Tai etuseinän, miten sen nyt ajattelee. Pukuhuoneessa on yksi pieni ikkuna yhden seinän yläosassa, joten luonnonvaloa ei pesutiloihin tai saunaan tule mistään.

 Vaikka tila on pimeä, niin haluaisin tumman värityksen. Pesuhuoneen seinällä voisi olla jotain kiiltävää laattaa, mielellään jotain metallinhohtoista, josta seiniin suunnatut spotit sitten heijastuisivat. Jotain tällaista, oijoi!


Kaakelikeskuksen
INTER OXIDE DARK BLACK 30X60 329053366



Lattia saa olla tavallista tummaa laattaa. Kaksi suihkua tulee toiselle seinustalle, ja vastapäiselle seinustalle haluaisin lattiaan tehostemosaiikin valkoisista luonnonkivistä. Esim tällaisista


Viinijärven kivi
Periaatteessa riittäisi, että toinen pitkistä seinistä (sen mosaiikin puoleinen tietty) olisi tuollaista metallinhohtoista, ja muut voisivat olla ihan jotain tavista.

1 kommentti: