Sivut

torstai 16. helmikuuta 2012

...avaimet käteen palvelua? Ongelmia maalämpötoimituksessa

Maalämpö ei toimi. Vieläkään. Pumpun käyttöönotosta on nyt kuusi viikkoa, ja maalämpökierrolla ollaan sinä aikana oltu noin vuorokausi. Muu aika on lämmitetty sähköllä (pumpun kautta siis). Ostimme maalämmön niinsanottuna avaimet käteen-toimituksena Kodikaslämmöltä, ja kaikki muu on sujunut moitteetta, mutta tämä loppuvaihe on tökkinyt nyt oikein urakalla.

Soitin aamulla yhteyshenkilöllemme, ja kyselin aikataulua sekä ilmaisin toiveeni neuvotella hinnanalennuksesta tai muusta korvauksesta tämän viivästymisen vuoksi. Hän kehotti soittamaan firmalle, joka on hoitanut porauksen, ja siihen liittyen vastaa myös maalämpöputkistosta ja on korjannut liitoksessa olleen vuodon. Ei sikäli yllättävä vastaus, että sama tyyppi oli joskus sanonut miehelleni että kannattais soittaa vielä itsekin sinne porausfirmaan, että ne tulis nopeammin paikalle. Sanoin kyllä jo puhelimessa, että olemme ostaneet avaimet käteen-toimituksen, eikä minun mielestäni kuulu soitella porausfirmalle. Aivot toimii joskus vähän hitaasti, enkä siiinä heti tajunnut, että eihän heidän alihankkijansa edes neuvottele mistään hinnanalennuksista suoraan asiakkaiden kanssa. Soitin sitten kuitenkin, ja sain sieltä juuri tämän saman vastauksen - no on se hyvä että joku on kanssani samaa mieltä...

Että sellaista  avaimet käteen-palvelua "soita ite"-palvelua. Laitoin sähköpostia tuonne maalämpöfirmaan toimarille, katsotaan nyt saadaanko me se maalämpö joskus päälle, ja mitä sieltä muuten vastataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti