Sivut

perjantai 10. helmikuuta 2012

...muutama kuva raksalta

Pukuhuone

Saunatilojen kylppäri, joka näyttää samalta katsoipa kummasta suunnasta tahansa
Tämänhetkinen tilanne kellarissa näyttää seuraavalta. Ikkuna on etelään, joten sieltä tulee jonkin verran valoa - pukuhuoneeseen. Pesuhuone ja sauna ovat ikkunattomia. Eli täysin kellaria!




Jompaankumpaan täysinäiseen seinään siis tehostelaatat. Päätin muuten, että mustat  :) Menen huomenna tilaamaan. Ja jospa tilaisi Pukkilasta valkoiset peruslaatatkin, vaikka ovat vitosen kalliimmat neliöltä kuin naapuriliikkeen tarjouslaatat. Pukkilan laatat ovat kotimaista tekoa, tekee mieli suosia suomalaista työtä (tässä kohtaa ainakin).






Kellarin oleskelutila. Oikealla, ulko-oven vieressä avautuu pukuhuone. Siihen ei tule ovea väliin.





Jos oikein tihrustaa, niin tuolla ikkunan alla voi nähdä pitkän laminaatinpalan, ja lyhyemmän pätkän parkettia. Laminaattia olis Rautiassa tarjouksessa 11,90/neliö, ihan kivansävyistä tammilankkkujäljitelmää. Starkissa oli puolestaan kolmisauvaista tammiparkettia, jotain Starkin omaa mallia, ja hintaa 25,90/neliö. Kellari saa tyytyä laminaattiin, mutta kakkoskerrokseen voisi miettiä parkettia. Olin haaveillut yksisauvaisesta, mutta toisaalta nuo muutkin on aika kivoja myös nyt kun pahin pakkomielle tammilankun suhteen on hellittänyt. Muotijuttuhan se on. Vaaleanviileänpuunsävyinen olisi oikea väri. Ei liian harmaa, eikä valkoinen, mutta ei liian keltainenkaan, eikä varsinkaan punertava.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti