Sivut

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

...yksityiskohdat lapaseen

Päivitin keittiön tilausta sen astianpesukoneen oven verran, ja saatuani päivitetyt pumaskat viime muutoksistakin rupesin katselemaan keittiön tilauslappuja sillä silmällä. Että mitä sitä tulikaan tilattua. Altaaksi meille näyttää tulevan tämä

Franke centinox
Siihen saa näköjään tuollaisia kivoja lisävarusteita. Fundeerasin että jos jätän liesituulettimen keittiötilauksesta pois ja ostan jostain muualta vähän halvemmalla vastaavan, niin säästän vähintään satkun. Ja sillä satkulla saisi ainakin yhden lisävarusteen, ehkä. Jos nyt jostain onnistuisi kaivamaan jälleenmyyjiä jotka myyvät vähän keittiömaailmaa halvemmalla. Ei mitään käsitystä hinnasta.

 Rullattava ritilä vaikuttaa kätevältä, esim. pakasteiden sulatukseen

Ja valutuskulho, tuo voisi olla oivallinen vihannesten huuhtelun apulainen.


Leikkuulauta. Mainospuhe kertoo, että tuossa on toinen puoli leikkaamista varten, ja toinen puoli teräksinen kuumille kattiloille.


Hanaksi oli näköjään valikoitunut damixan osier, en enää muista mikä juoksuputkista mutta tuo L-mallinen näyttää etäisesti tutulta ja noista vaihtoehdoista valitsisin nyt tuon joten se se vissiin on:

 Liesituulettimen lisäksi kannattaisi varmaan katsella saisiko tuota allasta mistään edullisesti. Jotenkin sitä ajattelee, että keittiössä jossain kohtaa säästetty satanen on käytettävissä keittiössä jonnekin muualle. Täytyypä selvitellä kuka niitä myy. Netrauta ainakin, mutta siellä näytti olevan kaikkea muuta paitsi centinoxia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti